Araç sahipleri dikkat! Son dakika uyarısı yapıldı: 4 Haziran'da her şey değişecek!

Araç sahipleri dikkat! Son dakika uyarısı yapıldı: 4 Haziran'da her şey değişecek!

Araç sahiplerine yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Son dönemde yapılan akaryakıt zamlarında indirim beklentisi devam ediyor. İki banka tarafından akaryakıt fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte akaryakıt indirimi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Araç sahiplerinin en büyük endişesi akaryakıt fiyatları yapılacak yeni açıklamalar merakla takip ediliyor. İki önemli bankadan konu hakkında açıklama gelirken gözlerde 4 Haziran'a çevrildi. Bankalar tarafından yapılan açıklama doğrultusunda petrol fiyatlarının yılsonuna kadar gerileyeceği aktarıldı. İşte akaryakıt indirimi hakkında merak edilen tüm detaylar…

PETROL FİYATLARINDA DÜŞÜŞ YAŞANACAK

Akaryakıt fiyatları Dolar kuruna göre belirlenirken sektörde yaşanan gelişmeler de yakından takip ediliyor. Barclays Plc, Brad Petrol için 2023 ve 2024 yıllarına yönelik fiyat tahminlerini aşağı yönlü revize etti. Brent petrol'de 2023 beklentisinin 5 dolar düşürüleceği belirtilirken 87 dolar varil açıklaması yapan Barclays, 2024 yılı için 8 dolar indirim yapılacağını ve varil sayısının da 89 dolar olarak belirleneceğini aktardı. Konu hakkında yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

akaryakit-istasyonuu.jpg


"Bu yılın ikinci yarısında, mevsimsel olarak talebin artmasının, OPEC dışı üreticilerin arzında büyümenin yavaşlaması ve OPEC+ üyelerinin üretimi frenlemeye devam etmelerinin etkisiyle bir arz açığı oluşacağını tahmin ediyoruz"

akaryakit-indirimi.jpg
PETROL TAHMİNLERİ YAPILDI

Konu hakkında bir diğer açıklama ise İsviçreli UBS’den geldi. 2023 yılı için 95 dolar varil fiyatını işaret eden banka, tahminleri düşürmelerindeki sebebi açıkladı. Pek çok piyasa katılımcısının yılbaşında olumlu bir fiyat görünümüne sahip olduğunu belirten banka, ABD'deki durgunluk endişesi ve son zamanlarda Çin'den gelen zayıf ekonomi verileri nedeniyle düşüş yapıldığını söyledi.

4-temmuz-guncel-akaryakit-fiyatlari.jpg

GÖZLER 4 HAZİRAN'A ÇEVRİLDİ


Araç sahipleri için 4 Haziran uyarısı yapılırken OPEC+ grubunun toplantısı da merakla bekleniyor. 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek olan toplantı kapsamında OPEC + üyeleri Suudi Arabistan ve Rusya'dan Üretim kesintilerini arttırıp arttırmayacağı ile ilgili açıklamalar yapılacak. Petrol üretiminin arttırılmasına yönelik bir politika izlenmeyeceği tahminleri yapılmaktadır.

akaryakit-istasyonu.jpg​​​​​​​

2 HAZİRAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Benzin: 21.24 TL
Motorin: 19.34 TL
LPG (Otogaz): 10.50 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN