Manisa'da aracın deposunu doldurup parasını ödemeden kaçtılar

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir benzin istasyonuna gelen sürücü, aracının deposunu doldurduktan sonra parasını ödemeden kaçtı. 820 TL'lik zarara uğrayan iş yeri sahibi, kaçan sürücü ve yanındaki şahıstan şikâyetçi oldu.

Dolar kurundaki hareketlilik ve petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle akaryakıta gelen üst üste zamlardan sonra benzin istasyonlarında 'akaryakıt' hırsızlığı yaşandı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İzmir yolunda bulunan bir benzinlik istasyonuna önceki gece gelen bir otomobilin sürücüsü pompa görevlisinden, depoyu doldurmasını istedi.

Pompa görevlisi araçta plaka olmadığını, plakanın ön camda takılı olduğunu görünce aracın yeni olduğunu düşünerek depoyu doldurdu. Dolum işlemi bitince araç sürücüsü parayı ödemeden benzin istasyonundan uzaklaştı.

820 TL ZARAR

Pompa görevlisi Barış Gençtan otomobilin peşinden koşsa da yetişemedi. Plakayı sorgulatan benzin istasyonu çalışanları plakanın sahte olduğunu fark etti. Durumu güvenlik güçlerine bildiren çalışanlar hem sürücüden hem de araçtaki ikinci kişiden şikayetçi oldu.

İş yerinin 820 TL’lik zararı olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN