Arap turiste yemek yedirme görüntülerini fenomenler çekmiş

Arap turiste yemek yedirme görüntülerini fenomenler çekmiş

İstanbul'da bir işletmeden Arap erkek turiste elleriyle yemek yediren kadın çalışanın görüntüleri sosyal medyada Türk kadınını aşağıladığı gerekçesiyle tepki toplamıştı. Kadınlardan özür dileyen işletme sahibi videonun kendileri tarafından değil müşterileri olan sosyal medya fenomenleri tarafından çekildiğini açıkladı.

Sosyal medyada geçtiğimiz hafta yayımlanan bir videoda Arap erkek turiste, kadın bir çalışan tarafından yemek yedirildiği görüntüler vatandaşlar tarafından kadını aşağıladığı gerekçesiyle tepki toplamıştı.

Videonun çekildiği Öz Ciğerci Abe, yaşananlardan dolayı kadınlardan özür dilerken söz konusu içeriğin reklam veya başka bir amaçla kendileri tarafından kayda alınmadığını açıkladı.

Öz Ciğerci Abe'den yapılan açıklamada videodaki kişilerin TikTok fenomeni olan müşterileri Mustafa Yabaş ve Nazan Tutal olduğunu belirtti.

'BİZİ SEVENLERDEN VE KADINLARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ'

İşletme yöneticisi Mazlum Toğçu, işletmelerinin hedef gösterildiğini belirterek “Basında çıkan haberlerde sanki firmamızda çalışan kadınlar gelen müşterilere elleriyle yemek yedirip bir şeyler içirdiği, hizmet verdiği şeklinde bir haber ve paylaşımlar yapılmıştır. İşletmemizi bu şekilde karalayan bu yalan haber ve paylaşımların altında işletmemizin marka değerine saldıran, işletmemize, ortaklarına ve diğer bir kısım çalışanlarımıza hakaretvari yorumlar yapılmıştır. Söz konusu videodaki oynayan fenomenler Mustafa Yabaş ve Nazan Tutal gittiği çoğu mekânda benzer içerikte videolar çekmektedir. Yabaş’ın ve Tutal’ın sosyal medya hesapları incelendiğinde bu şekilde videolarının olduğu tespit edilip gerçek net bir şekilde anlaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

Haksızlığa maruz kaldıklarını belirten Toğçu, "Olayın bizimle bir ilgisi olmamasına rağmen böyle bir olayın içinde ismimizin yer almasından dolayı bizi sevenlerden ve tüm kadınlardan özür diliyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN