Arkadaşını öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı: Bana sahip çıkacaktı

Arkadaşını öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı: Bana sahip çıkacaktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşını tabancayla öldürüp kayıplara karışan Ş.A. yakalandı. Zanlı ilk ifadesinde , “Cezaevindeyken bana sahip çıkacaktı. Faturalarımı ve kiramı ödemedi. Suyum kesildi. Ev sahibim tahliye istedi, gururuma yediremedim" dedi.

Olay Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yalıkavak Marina içerisindeki bir işletmede meydana geldi. Mumcular Cezaevi’nden izinli çıkan Ş.A., marinadaki bir işletme önünde husumetli olduğu arkadaşı Ercan Petek ile karşılaştı.

İkili arasında tartışma başlarken, tartışmanın büyümesi üzerine Petek’in karnına silahla ateş eden Ş.A., olay yerinden uzaklaştı. Ağır şekilde yaralanan Ercan Petek, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası bölgeye sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahale sonrası Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Petek kurtarılamadı. Ş.A., otomobili ile seyir halindeyken suç aleti ile birlikte yakalandı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheli ifadesinde cezaevinde bulunduğu dönemde arkadaşı Ercan Petek’in kendisine yardımcı olmadığını söyleyerek, “Cezaevindeyken bana sahip çıkacaktı. Faturalarımı ve kiramı ödemedi. Suyum kesildi. Ev sahibim tahliye istedi, gururuma yediremedim" dedi.

Katil zanlısı Ş.A. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden Ercan Petek’in ise memleketi Siirt’te toprağa verileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN