Arnavutköy'de yıkım gerginliği

İstanbul Arnavutköy'de kaçak yapıların yıkımına engel olmak isteyen mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Bölgede yaşayan vatandaşların zaman zaman trafiği de kapattığı ve mahalleliye polisin müdahale ettiği öne sürüldü.

Arnavutköy Belediyesi'nin kaçak yapılara yönelik yıkım kararı aldığı ve bu kararı uygulamaya çalıştığı İmrahor Mahallesi'nde bir süredir gerginlik yaşanıyor.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

yeni-proje-4-001.jpg

GERGİNLİK 3 GÜNDÜR SÜRÜYOR

3 gündür hem akşam hem de gündüz saatlerinde toplanan mahalle sakinleri, yıkım kararının durdurulmasını istedi. Zaman zaman trafiği durduran bazı mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Ekipler, dağılması için toplanan gruba müdahalede bulundu.

yeni-proje-3.jpg

GÖZALTILAR VAR

Eylem yapan ve belediye yetkilileri ile görüşmek isteyen kalabalık grubun dağılması ve eylemlerine son vermesi için emniyet yetkilileri sık sık uyarılarda bulundu. Öte yandan polislerin gruptan bazı kişileri gözaltına aldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN