Artık oraya gitmek için servet dökmek gerekiyor! Urfalılar bile uzaktan bakacak: Göbeklitepe giriş ücretine dev zam

Artık oraya gitmek için servet dökmek gerekiyor! Urfalılar bile uzaktan bakacak: Göbeklitepe giriş ücretine dev zam

Şanlıurfa'nın gözde değeri Göbeklitepe, geçen yıl yapılan çalışmaları sonucunda ortaya çıkarılmıştı. Sergiye çevrilen kazı alanı hem turistlerin hem de vatandaşların ilgisini çekerken giriş ücretleri 100 TL olarak belirlenmişti. Gelen son dakika bilgisine göre bilet ücretlerine okkalı zam geldi. Artık oraya gitmek için servet dökmek gerekiyor! Urfalılar bile uzaktan bakacak. Göbeklitepe ören yerine giriş ücretine 350 liralık bir zam yapılarak 100 liradan 450 liraya çıkarıldı.

Geçtiğimiz yıl yapılan kazı çalışmaları ile ortaya çıkarılan Göbeklitepe, Şanlıurfa'nın gözde yerlerinden biri olmuş durumda. Sergiye dönüştürülen kazı alanı turistlerin yoğun ilgisini çekerken gelen son dakika haberi Urfalıları bile sinir küpüne çevirecek. Artık oraya gitmek için servet dökmek gerekiyor! Urfalılar bile uzaktan bakacak. Göbeklitepe giriş ücretine dev zam!

hgghgh-2023-09-22t114550-965.jpg

GÖBEKLİTEPE GİRİŞ ÜCRETLERİNE DEV ZAM! GİRMEK İÇİN SERVET ÖDEYECEĞİZ

Türkiye'nin tarihi ve turistlik olarak önde gelen şehirlerinden olan Şanlıurfa'da ortaya çıkarılan Göbeklitepe giriş ücretlerine dev zam geldi. Milyonlarca turisti ağırlayan Göbeklitepe giriş ücreti daha önce 100 lirayken 350 liralık bir zam yapılarak fiyatı 450 liraya yükseldi.

gffggf-49.jpg

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİYE NEDEN OLDU

Yaşanan ekonomik kriz vatandaşların alım gücünü giderek düşürürken alınan son karar herkesi şoke etti. Gıda ve ev fiyatlarına yapılan zamların ardından kültür alanlarına gelen son zamlar sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Bazı sosyal medya kullanıcıları gelen zamlara tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN