Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Tokat ve Trabzon için acil uyarı yapıldı... Vaktiniz varken öğrenin

Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Tokat ve Trabzon için acil uyarı yapıldı... Vaktiniz varken öğrenin

Türkiye genelinde hava durumu tahminleriyle ilgili sürekli güncellemelerde bulunan meteoroloji uzmanları, Doğu Karadeniz bölgesini yakından ilgilendiren bir uyarıda bulundu. Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon olmak üzere bu bölgelerdeki vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği ifade edildi...

Bölge sakinlerinin uzun zamandır beklediği yağmur haberini de getiren meteorolojik uyarı, özellikle tarım ve doğal yaşam için umut vaat ediyor. Ancak bu yağışların yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı, yıldırım riski taşıdığı belirtildi.

BEKLENEN YAĞMURLAR GELİYOR

Meteoroloji Bey isimli sayfadan yapılan açıklamada, "Cuma günü, Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinin yanı sıra Doğu Karadeniz'de de kararsız hava koşulları ve üst seviye konveksiyona bağlı olarak gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği" ifade edildi.

2-002.jpg

Bölgede yaşayan vatandaşların ve yetkililerin alınan bu uyarıları dikkate alarak gerekli önlemleri alması, özellikle açık alanlarda bulunulurken yıldırım riskine karşı dikkatli olması öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN