Artvinliler diken üstünde! Dağlardan patır patır düşüyorlar… çok büyük

Artvin’de meydana gelen olay görenlerin içine korku saldı. Özellikle de Artvinliler diken üstünde bekliyor. O kadar büyükler ki dağlardan patır patır düşüyorlar! Canını seven yaklaşmasın…

Sosyal medyayı telaşa düşüren o görüntüler Artvin’den geldi. Videoyu izleyen vatandaşlar dehşete düştü. Çevredeki vatandaşlar dağlardan patır patır düşmesini izledi. Bir vatandaşın üstüne düşse resmen can alıcı büyüklükte.

CAN ALICI BÜYÜKLÜKTE

Artvin’in Yusufeli ilçesinde bulunan Esenyaka köyünde meydana gelen heyelan, etraftaki vatandaşları paniğe sürükledi.

heyela.jpg

Yamacın en üstünden koparak aşağı düşmeye başlayan toprak ve kaya parçaları karayoluna düştü. Neyse ki kayaların düştüğü anda yoldan araç geçmediği için herhangi bir felaket yaşanmadı.

heyelan.jpg

YOL ARAÇLARLA DOLDU

Heyelan sebebi ile araçlar yolu kullanamadı. Bu yüzden yol boyunca uzun araba kuyrukları oluştu. Ekipler ise kısa süre içinde bölgeye intikal ederek durumu kontrol altına aldı. Ol açma çalışmalarından sonra karayolu tekrar ulaşıma açıldı.

heyelan2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN