ASELSAN'ın yeni geliştirilen silahı Ejderha! Özelliklerini duyan hayran kalıyor: O özelliğiyle uzaktan durdurabilecek

ASELSAN'ın yeni geliştirilen silahı Ejderha! Özelliklerini duyan hayran kalıyor: O özelliğiyle uzaktan durdurabilecek

ASELSAN’ın ürettiği, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen Ejderha, özellikleriyle kendine hayran bırakıyor. İşte, ASELSAN’ın yeni üretim harikası Ejderha...

ASELSAN yeni geliştirdiği Ejderha’yı tanıttı. Özellikleriyle kendine hayran bırakan Ejderha, o özelliği sayesinde uzaktan durdurulabilecek…

ASELSAN’IN YENİ ÜRETİM HARİKASI

Ejderha, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyaller ile uzaktan durdurabilme gücüne sahip.

ejderha-1-001.jpg

ASELSAN, yaptığı açıklamasında Ejderha’nın özel olarak tasarlanan yönlü anten-reflektör seti kullanılarak tek darbe ya da bir dizi darbe aracılığıyla kısıtlı bir süre yüksek güçlü elektromanyetik (EM) ışıma yapabildiğini belirtti. Yüksek güçlü mikrodalga kaynaklarıyla üretilen elektromanyetik enerjinin hedef alınan elektronik cihazların çalışmasının engellenmesi, hatalı çalışmaya sevk edilmesi ya da hasara uğratılarak çalışamaz hale getirilmesi amacı ile kullanıldığı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN