Asgari ücret zammı sonrası gözler özel sektöre çevrildi! Ekonomi uzmanından zam açıklaması: "Makas daraldı"

Asgari ücret zammı sonrası gözler özel sektöre çevrildi! Ekonomi uzmanından zam açıklaması: "Makas daraldı"

Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 2024 özel sektör maaş zammı ne kadar? Ekonomi uzmanından zam açıklaması geldi! "Makas daraldı"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın dün akşam 2024 asgari ücret rakamını açıklamasının ardından özel sektör çalışanlarında kendi maaşlarına gelecek zam merakı iyice arttı.

Özel sektör için zam oranları heyecanla beklenirken Ekonomi Uzmanı Faruk Erdem konu ile ilgili açıklama yaptı.

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARINA NE KADAR ZAM YAPILACAK?

2024-ozel-sektor-maas-zammi-ne-kadar.webp

Asgari ücretin 17 bin 2 TL'ye yükselmesinin ardından, özel sektör çalışanları için yapılacak zam oranları konuşulmaya başlandı. Ekonomi Uzmanı Faruk Erdem, konuyla ilgili A Haber'de yaptığı açıklamada, “Asgari ücretin üzerinde çalışanlar açısından da oradaki makas daraldığı için de yeni zamlar yapılacaktır. Yapılan yüzde 49'luk zam sonrası özel sektörde çalışanların maaşlarına da benzer oranda zamların yansıtılacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanarak özel sektör çalışanlarının da bu zamdan etkileneceğine işaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN