Asgari ücretin açıklanmasına saatler kala duyurdu! Özgür Erdursun'dan son dakika tahmini: Rakam verip ilan etti

Asgari ücretin açıklanmasına saatler kala duyurdu! Özgür Erdursun'dan son dakika tahmini: Rakam verip ilan etti

2023 yılının bitmesine günler kala milyonlarca çalışanın gözü açıklanacak asgari ücret zam oranında. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk-İş, TİSK ve hükümet yetkililerini bugün Beştepe'ye çağırdı. Kritik toplantının ardından yeni asgari ücretin açıklanması bekleniyor. Toplantı öncesinde SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Erdursun, paylaşımında asgari ücret için rakam verdi. İşte detaylar...

Milyonlarca çalışan 2024 yılında geçerli olacak asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3. toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle bugün saat 16.30'da Beştepe'de gerçekleştirilecek. Toplantının ardından zam oranının açıklanması bekleniyor.

parag.jpg

Yeni asgari ücret zammını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor. Genelde tahminleri tutan, SKG Uzmanı Özgür Erdursun'dan, heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Yeni asgari ücret için heyecanlı bekleyiş sürerken, SKG Uzmanı Özgür Erdursun, X hesabından yaptığı paylaşımla asgari ücret için son tahminini açıkladı.

asgarii-001.jpg

Erdursun, paylaşımında "Asgari Ücret 16.500! 17.000!" ifadelerine yer verdi. Erdursun'un bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Kullanıcılar SKG Uzmanına "Cumhurbaşkanı jesti dahil mi" diye sordu.

erdurdunnf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN