Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne Enis Yavuz Yıldırım yeniden atandı. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yılmaz Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ne getirildi.

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan bazı birimlere ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince, Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Cihan Yıldız, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Yılmaz, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'ne Hakan Öztatar, Mevzuat Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Ökmen, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'ne Enis Yavuz Yıldırım, Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü'ne Günay Albayrak, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'ne Ömer Serdar Atabey, Personel Genel Müdürlüğü'ne Turan Kuloğlu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Serdar Ateş, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü'ne Servet Gül ve Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Tahir Hırslı atandı.

Ayrıca aynı sayılı kararname ile İnsan Hakları Dairesi Başkanı Hacı Ali Açıkgül ve İcra İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Arapoğlu görevlerinden alınırken, İnsan Hakları Dairesi Başkanlığı'na Abdullah Aydın, İcra İşleri Dairesi Başkanlığı'na ise Hasan Özçelik getirildi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN