Atatürk döneminde kurulan dev şirket satılıyor! İstenen bedel il il belli oldu: Kelepir fiyatına gidiyor

Atatürk döneminde kurulan dev şirket satılıyor! İstenen bedel il il belli oldu: Kelepir fiyatına gidiyor

Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde kurulan dev şirket satılıyor. Şirkete ait 8 ildeki 14 taşınmaz ihale ile satışa çıkarken istenen bedel de il il belli oldu. İşte satışın detayları…

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sümer Holding A.Ş Genel Müdürlüğünün satışla ilgili duyurusu Resmi Gazete’de yayımlandı. Söz konusu duyuruya göre, Adana'nın Kozan, Bingöl'ün Genç, Mardin'in Artuklu, Nevşehir'in Avanos, Trabzon'un Araklı ve Manisa'nın Alaşehir ile Kırkağaç ilçelerinde birer, Kilis'in merkez ilçesinde 2 ve Niğde'nin merkez ilçesinde 5 olmak üzere 14 taşınmaz, satış yöntemiyle özelleştirilecek.

SATIŞ BEDELLERİ BELLİ OLDU

Taşınmazlara ilişkin ihale şartnamesi bedeli 3.000 ila 5.000 TL, geçici teminat bedelleri de 100.000 ila 750.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

sumer-holding-1.jpg

Niğde ile Trabzon’da yer alan taşınmazların son teklif verme tarihi 11 Temmuz olarak belirlenirken, diğer taşınmazların son teklif verme tarihi de 10 Temmuz oldu.

PAZARLIK USULÜ UYGULANACAK

İhaleler, birçok teklif sahibinden kapalı zarfta teklif almak ve görüşmeler yapmak sureti ile pazarlık usulü ile yapılacak. Ardından pazarlık görüşmelerini sürdüren teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırmayla ihalelerin sonucu belli olacak.

Teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alması, ayrı teklifte bulunması ve gerekli belgeleri kuruluşun "Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No:4 (06797) Etimesgut/ANKARA" adresine son teklif verme tarihi saat 17.00'ye kadar elden teslim etmeleri gerekiyor.

sumer-holding.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN