Ay ve Güneş tutulması depremi getirebilir! Maden faciasını önceden bilen Astrolog uyardı: O tarihlerde dikkatli olun

Ay ve Güneş tutulması depremi getirebilir! Maden faciasını önceden bilen Astrolog uyardı: O tarihlerde dikkatli olun

Korkutan açıklama geldi. Ay ve Güneş tutulması depremi getirebilir! Maden faciasını önceden bilen Astrolog Ayça Aydın canlı yayında uyardı! Arka arkaya gelen bu tarihlere dikkat! Aydın o tarihlerde ülkemizi nelerin beklediğini açıkladı...

Beyaz TV'de Türker Akıncı'nın sunduğu "Ne Var Ne Yok" programının canlı yayın konuğu olan Astrolog Ayça Aydın, Türkiye'nin karşılaşabileceği olası felaketlere dikkat çekti ve belirli tarihlerdeki tutulmaların risk oluşturabileceğini vurguladı.

O TARİHLERE DİKKAT

pp.jpg

Aydın, üst üste gerçekleşecek olan tutulmaların Türkiye için endişe verici olduğunu belirtirken kendisine yönlendirilen “Bir sokak eylemi, karışıklık öngörünüz var mı?” sorusuna “Maalesef ki var, çünkü 8 Nisan tutulması tam bir tutulma olacak. Özellikle 3, 9, 10 Mart ve 16,17 Haziran tarihleri de çok sıkıntı dönemler. Marttaki tutulma ayda, nisan ayındaki tutulma ise güneşte gerçekleşecek.” yanıtını verdi.

DEPREME NEDEN OLABİLİR

Astrolog Aydın ayrıca, Türker Akıncı'nın deprem ile ilgili sorusuna, güneş ve ay tutulmalarının üst üste gelmesinin depreme neden olabileceğini belirtirken, bu durumun güneş ve ayın denk geldiği burçlarla da ilişkili olduğunu açıkladı.

28 Ekim 2023 yılındaki tutulmanın etkilerinin hala devam ettiğini vurgulayan Aydın “Maden ocaklarına ilişkin etkiler devam ederken toprakta ve yerde de haraketlilik devam ediyor. İki tutulma arasındayız, Ramazan ayına gireceğiz. Allah göstermesin ama Doğu Anadolu Bölgesi’nde gördüğümüz o yıkıcı enerji astrolojik olarak hala boşalmamış olarak görünüyor. Amacım insanları korkutmak değil ama bu olayların devamı gelebilir gibi görünüyor” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN