Ayçiçeği yağı alacaklar o markete koşsun! Böylesine indirim görülmedi... 5 litrelik yağ fiyatları sınırlı süre için düşürüldü!

Ayçiçeği yağı alacaklar o markete koşsun! Böylesine indirim görülmedi... 5 litrelik yağ fiyatları sınırlı süre için düşürüldü!

Ülkemizde en çok fiyat artışına giden ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı ramazan ayı ile birlikte indirim üstüne indirim alıyor. Ramazan ayı özel indirimi içerisinde yer alan ayçiçek yağı fiyatları tüketiciyi harekete geçirdi. Yemeklere bol miktarda atılarak lezzeti sağlanan ayçiçek yağının 5 litresini o fiyatta görendel 3'er 5'er alıyor. Migros tarafından paylaşılan indirim listesinde dikkat çeken ayçiçek yağı indirim sonrası fiyatları şu şekilde...

MİGROS'TAN DEV İNDİRİM!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte sürekli olarak artış gösteren ürün fiyatlarına indirim geldi. Migros tarafından yapılan açıklama ile birlikte ramazan ayı indirim kampanyası başladı. Kaliteli ve indirimli fiyatları ile dikkat çeken ürünler tüketicinin de gözünden kaçmadı.

2022 senesi ile birlikte alay konusu olan ayçiçek yağı fiyatları adeta altın fiyatları ile yarışıyordu. Sosyal medyada ayçiçek yağı alan vatandaşlar zengin muamelesi görürcesine alay edildi. Migros tarafından güncellenen indirim listesi ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekti.

istock-826826350.jpg

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI LİTRESİNİ 30 LİRAYA KADAR DÜŞÜRDÜ!

Daha öncesinde almaya çekinen vatandaş bu indirim ile birlikte alabildiği kadar alıyor. Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen zamlar ile birlikte vatandaş indirim kovalarken fırsat ayağına geldi. 2022 senesinin başında 5 litrelik ayçiçek yağı 30-40 TL gibi bir fiyata satılırken günümüzde ise en az 170 liraya satıldığı biliniyor.

Alım gücünün düşmesi ve hayat pahalılığının artmasıyla birlikte Migros market zinciri tarafından litresi 30 TL'ye kadar indirim sağlandı. Ayçiçeği fiyatlarında görülmemiş indirim Migros'tan geldi.

aycicek-yaginda-dev-indirim-yarina-kadar-sok-markete-giden-106-tlye-aycicek-yagi-alabilecek.jpg

İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI LİSTESİ!

Migros tarafından yapılan indirim ile birlikte 2 litrelik Orkide Ayçiçek yağının fiyatını 62,90 TL'ye kadar düşürmesiyle birlikte litresi hemen hemen 30 liraya kadar indirildi. Yapılan indirimler arasında 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarında 30 - 40 TL'ye varan indirimler dikkat çekiyor. İşte indirimli ayçiçek yağları şu şekilde;

  • Komili Ayçiçek Yağı 5 L Pet 139.90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 1 L 48.50 TL
  • Migros Ayçiçek Yağı 2 L 69.75 TL
  • Migros Ayçiçek Yağı L 37.50 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 4 L 157.50 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 2 L 73.00 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4 L 149.90 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 2 L Pet Şişe 62.90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 5 L Pet Şişe 169.90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 3 L 119.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN