Ayçiçek yağı fiyatlarında bomba indirim! Fiyatlar zamlanmadan önceki haline indirildi... O markette 5 litresi geliş fiyatına!

Ayçiçek yağı fiyatlarında bomba indirim! Fiyatlar zamlanmadan önceki haline indirildi... O markette 5 litresi geliş fiyatına!

Ayçiçek yağı fiyatları ramazan ayı ile birlikte yeniden düşüşe geçti. Ramazan indiriminden nasibini alan ayçiçek yağı fiyatları eski fiyatlarına geri dönüş yapıyor. Temel ihtiyaç ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı 2022 yılının en çok zamlanan ürünlerden birisi haline gelmişti. Peki indirimler ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDAKİ TÜM ZAMLAR ERİDİ!

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış ile birlikte son aylarda büyük indirimler geliyor. İndirim fırsatı kovalayan vatandaşların bu kez fırsat ayağına geldi. 2022 senesi ile birlike en çok zamlanan ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı 2023 yılına zamlı başlasa da son aylarda indirim söz konusu.

Sürekli olarak indirim haberleri ile gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın omzundaki yükü azaltmayı başardı. Ramazan ayında yükü azaltmak adına indirimler başlatan market zincirleri 5 litrelik, 4 litrelik ve 2 litrelik indirimi ayçiçek yağlarını raflara dizdi.

İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar marketlere akın ederek 3'er 5'er alıyor. Ramazan ayı indirimi ile birlikte düşen fiyatların ramazan bitiminde tekrardan artması gündemde yer alıyor.

aycicek-yagi-fiyatlari-eskisine-dondu-bu-indirim-stok-yapanlari-uzecek-bakin-litresi-ne-kadar-oldu-8628.webp

RAMAZAN İNDİRİMİ CARREFOURSA'DA

11 ayın sultanı ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlara CarrefourSA market zincirlerinden müjdeli haber geldi. Ayçiçek yağı fiyatlarına yapılan zamlar sonrasında gelen indirim vatandaşa derin bir nefes aldırdı.

Vatandaşın omuzundaki yükün azalması ile birlikte 5 litrelik, 4 litrelik ve 2 litrelik ayçiçek yağını kapsayan indirim fırsatı gündemde yer alıyor. Market raflarına dizilen idnirimli ayçiçek yağı ürünleri için güncel fiyatlar dikkat çekti.

İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI MARKALARI VE FİYATLARI!

CarrefourSA market zincirleri tarafından paylaşılan ayçiçek yağı indirim listesi şu şekilde;

  • Sırma Ayçiçek Yağı 5 L Dar Ağız: 129,90 Lira
  • Orkide Ayçiçek Yağı 2 L: 78,95 Lira
  • Orkide Ayçiçek Yağı 4 L: 144,90 Lira
  • Komili Ayçiçek Yağı Pet 4 L: 119,90 Lira
  • Yudum Ayçiçek Yağı Pet 5 L: 152,90 Lira
  • Carrefour Ayçiçek Yağı 4 L: 99,90 Lira

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN