Ayçiçek yağında dev kampanya! Sudan ucuz: Almayan pişman olacak!

Ayçiçek yağında dev kampanya! Sudan ucuz: Almayan pişman olacak!

Geçtiğimiz yıllarda yağ fiyatlarına zam üstüne zam yapılırken 2023 yılında ise indirim üstüne indirim yapılıyor. Zincir marketler ayçiçek yağında rekabete kaldığı yerden devam ediyor. O market ayçiçek yağına dev indirim yaptı. Bu fiyatlar sudan ucuz. İşte ayçiçek yağı indirim kampanyası…

2023 yılı ile birlikte artan fiyatlar ülkeyi ekonomik krizin eşiğine sürüklüyor. Dolar, euro, altın derken yağ fiyatları da aldı başını gidiyor. 2022 yılında yapılan stokçuluk nedeniyle ayçiçek yağı fiyatları da bir anda zirveye ulaştı. Yeni yıl ile birlikte marketlerde ayçiçek yağına yaptıkları indirimler ile gündemdeki yerini koruyor. Son indirim kampanyası ile bütün vatandaşların yüzünü güldüren Migros ayçiçek yağının litre fiyatını 33 TL'ye satışa çıkardı. İşte ayçiçek yağı indirim kampanyası…

MİGROS'TAN DEV KAMPANYA

Uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarmak isteyen milyonlarca vatandaş güncel indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. Ev ekonomisi açısından önemli bir yere sahip olan market alışverişlerinde uygun fiyatlı ürünlerde oldukça tercih ediliyor. Ayçiçek yağına yapılan zamlardan sonra Migros yeni bir indirim kampanyası ile herkesi sevindirdi.

migros-1.jpg

Yapılan son açıklama kapsamında Migros Abalı Ayçiçek Yağında indirim yaptığını duyurdu. Normal satış fiyatında litresi 45,90 TL'ye gelen Abalı Ayçiçek Yağının indirim ile birlikte litre fiyatı 33,90'ye düştü. Migros, Türkiye'nin dört bir yanında hizmet sağlarken gıdadan temizleyen kişisel bakımdan ev eşyalarına kadar pek çok farklı alanda vatandaşın ihtiyacını karşılıyor. Geniş ürün yelpazesi ile birlikte dikkatleri üzerinde toplayan Migros yaptığı açıklama ile birlikte kampanyayı duyurdu.

aycicek-yagi-1.jpg

Migros, "Mağazada stoklarla sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya detayı teslimat bölgenize göre farklılık gösterebilmektedir." ifadeleri ile Kampanyayı paylaşırken Abalı Ayçiçek Yağının litre fiyatının 33,90 TL'ye düştüğünü belirtti. Hem mağazalar hem de internet satışları üzerinde yararlanabileceğiniz indirim için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN