Ayçiçek yağında görülmedik kampanya! Fiyatlar düştükçe düşüyor: Sadece 37 TL ödeyeceksiniz

Ayçiçek yağında görülmedik kampanya! Fiyatlar düştükçe düşüyor: Sadece 37 TL ödeyeceksiniz

Fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağında indirim günleri başladı. İndirimlerle müşterilerin yüzünü güldüren zincir market yeni bir kampanya ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yetişen ürünleri indirimli alıyor. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Migros yeni bir indirim kampanyası ile müşterilerin yüzünü güldürdü. Dolar kurunda görülen artışlar market raflarına da zam olarak yansıdı. Un, şeker, süt ürünleri derken bu kez de ayçiçek yağında inanılmaz bir kampanya yapıldı. Uygun fiyatlı ürünlerin tadını çıkartmak isteyen vatandaşlar güncel indirim haberlerini yakından takip ediyor. Migros ayçiçek yağını görülmedik fiyatlara satışa çıkardı. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

AYÇİÇEK YAĞINDA ŞOK KAMPANYA

Yüksek enflasyon kur hareketliliği derken zamlarda peş peşe gelmeye başladı. Market ürünlerinin fiyatları iki katına yükselirken yapılan indirimlerde oldukça dikkat çekiyor. Bütçesine uygun ürünleri almak isteyen vatandaşlara kaçırılmayacak kampanya Migros'tan geldi. Her hafta farklı bir üründe indirim yapan Migros bu hafta ayçiçek yağının fiyatını düşürdü. Migros yaptığı şok indirimler ile vatandaşı sevindirirken ayçiçek yağının fiyatları da merak edilmeye başladı.

migros.jpg

FİYATLAR DÜŞTÜKÇE DÜŞÜYOR

Migros haftanın indirim ürünlerini açıklarken ayçiçek yağında indirim yapıldığını duyurdu. Migros tarafından yapılan kampanya doğrultusunda 1 litre ayçiçek yağının fiyatı 37 TL'ye düştü. 5 litrelik Yudum ayçiçek yağının fiyatı 169,90 TL'den 149,90'ye düştü. Ayçiçek yağının litre fiyatı 37 TL'den satışa çıkarılırken kapanın elinde kaldı. İndirim için sayılı günler kaldı.

aycicek-yagi-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN