Ayçiçek yağında rakip çıldırtan indirim! Migros fiyatları düşürdü: 5 litresini dip fiyattan satıyor

Ayçiçek yağında rakip çıldırtan indirim! Migros fiyatları düşürdü: 5 litresini dip fiyattan satıyor

Ayçiçek yağı stoklarını tamamlamak isteyenlere müjde o marketten geldi. Mutfakta en çok kullanılan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı yoğun ilgi ile karşılanırken indirim haberi vatandaşın yüzünü güldürdü. İndirim kaçıran ise pişman olacak. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Yemeklerin olmazsa olmaz ürünü ayçiçek yağı fiyatları düştükçe düşüyor. 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatını gören rakip marketler şaştı kaldı. Sanal market üzerinden yaptığı indirimlerle adından sıkça söz ettiren Migros, fiziki market indirimleri ile de vatandaşın yüzünü güldürdü. Ev bütçesini düşünen vatandaşlar indirimleri yakından takip ederken 5 litrelik ayçiçek yağı indirimi duyurdu. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DÜŞTÜ

Migros ayçiçek yağı indirim detaylarını paylaşmaya devam ediyor. Stokları bitiriyoruz diyerek duyuran Migros, 3 litrelik Orkide pet şişe ayçiçek yağının fiyatını 99 TL'ye düşürdü. 5 litrelik Komili ayçiçek yağı %11 indirim ile 179 TL'ye düşerken Turna 4 litrelik ayçiçek yağı 143,90'den satışa çıkarıldı.

aycicek-yagi-4.jpg

5 litrelik Yudum ayçiçek yağı 189,90 TL'den satılıyor. 5 litrelik Migros ayçiçek yağı ise 149,90 TL’den satışa çıkarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN