Ayçiçek yağlarında 2 alana 1 bedava! Duyan evine stok yapacak, o market bombayı patlattı, bitmeden yetişin

Ayçiçek yağlarında 2 alana 1 bedava! Duyan evine stok yapacak, o market bombayı patlattı, bitmeden yetişin

Ayçiçek yağında indirim başladı! Bunu duyan yağ stoklayacak! Yüksek fiyatlardan satılan ayçiçek yağlarında 2 alana 1 bedava kampanyası başladı! Yıl sonuna doğru ayçiçek yağı kampanyası o marketten geldi! Bitmeden yetişin...

Artan yağ fiyatlarıyla yağ almak iyice zorlaşmışken CarrefourSA yağ almak isteyenlere müjdeli haberi verdi. CarrefourSA’nın başlattığı kampanyayla ayçiçek yağı çok uygun fiyata geliyor.

CarrefourSA, piyasada en çok tercih edilen ürünlerden biri olan ayçiçek yağında '3 Al 2 Öde' fırsatıyla tüketicilere ekonomik bir seçenek sunuyor.

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI

aycicek-yagi-ne-kadar.jpg

CarrefourSA, ayçiçek yağında fiyat avantajı sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. 1 litrelik Carrefour ayçiçek yağında geçerli olan kampanya kapsamında, tüketiciler 3 adet 1 litre ayçiçek yağı satın aldıklarında sadece 2 adetin bedelini ödüyorlar. Normalde 3 adet ayçiçek yağı fiyatı 127,50 TL iken, '3 Al 2 Öde' kampanyasıyla bu fiyat 85 TL'ye düşüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN