Aziz Atatürk'ün hatırasına büyük saygısızlık! Üzerine mareşal kıyafeti giyip... Biri bu rezaleti durdursun

Sosyal medya giderek kirlileşmeye başlarken Atatürk taklidi yaparak ünlü olmaya çalışan kişiler hızla türemeye başladı. Daha önce Atatürk taklidiyle TikTok canlı yayınından 500 bin TL topladığı söylenen Serdar Görel'in ardından yeni bir kişi daha gündeme geldi. Aziz Atatürk'ün hatırasına büyük saygısızlık! Üzerine mareşal kıyafeti giyip... İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Sosyal medya bu kareleri konuşuyor! Düğünün ortasında paşa gibi dolaştı!

TikTok'ta Atatürk taklidi yaparak 500 bin TL kazandığı öne sürülen Serdar Görel'in ardından birçok kişi TikTok üzerinden Atatürk taklidi yapmaya başladı. Sosyal medyada birçok video yayınlanırken paylaşılan son video ağızları açık bıraktı. Asker üniforması ile düğünde dolaşan ve Atatürk'ü taklit eden şahıs büyük tepki çekti. Aziz Atatürk'ün hatırasına büyük saygısızlık! Üzerine mareşal kıyafeti giyip... Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Tepkiler çığ gibi. İşte o tepki çeken görüntüler...

ATATÜRK TAKLİDİ YAPARAK FENOMEN OLMAYA ÇALIŞIYORLAR

Sosyal medyada her geçen gün farklı tipteki insanlar Atatürk taklidi ile fenomen olmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde TikTok canlı yayınından 500 bin TL topladığı söylenen Serdar Görel’in ardından konu yine gündeme geldi. Gazeteci Zafer Şahin’in Twitter hesabında paylaştığı ‘Atatürk taklidi’ videosu tepkisi de ‘Bu rezalete bir ‘dur!’ densin’ diyerek isyan etti.

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun-4.jpg

Bu korkunç furya ilk olarak Göksel Kaya ile başlamıştı ve artık hızla yayılmakta.

KENDİNE 'PAŞAM' OLARAK SESLENİLMESİNİ İSTEDİ

Kendinin Atatürk'e benzetmek için saçlarını ve kıyafetlerini değiştiren bu kişiler artık sınır tanımıyor. Göksel Kaya bir ara sert bir şekilde eleştirilmişti. Kaya eleştirilerin ardından "Ben dahil olmak suretiyle kimse Atatürk’e benzemez. Onun eşi benzeri yok. O özel bir insan, seçilmiş bir liderdir." açıklamasında bulunmuştu.

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun-5.jpg

ATATÜRK'ÜN HATIRASINA BÜYÜK SAYGISIZLIK! MAREŞAL FORMASI GİYİP...

Göksel Kaya’nın o dönemlerde kendisine ‘paşam’ olarak hitap edilmesine izin vermesi herkesi bir hayli sinirlendirmiş ve toplumla dalga geçtiği yönünde eleştirilmişti. Atatürk’e ‘daha az’ benzemesiyle gündeme gelen Ziya Güler de durumdan gelir elde etmek istemiş, fakat Göksel Kaya’nın buna izin vermediğini dile getirmişti.

TikTok’ta Atatürk’e benzerliğiyle dikkat çeken Görel’in, geçtiğimiz hafta bir canlı yayından 1 saatte 500 bin TL hediye topladığı söylendi. Bunun üstüne gazeteci Zafer Şahin, Muğla Milas’ta Mareşal kıyafeti giyen ve Atatürk gibi dolaşarak herkesi selamlayan bir ismin videosunu paylaştı. Videoda askeri üniforması ile arkada Gençlik Marşı çalarken masaları selamlayan ve etkinlikten ayrılan ismin alkışlandığı görüldü.

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun-6.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Paylaşılan görüntüler sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Birçok sosyal medya kullanıcısı videoya tepki gösterdi. Gelen tepkiler şu şekilde:

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun-3.jpg

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun-2.jpg

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun-1.jpg

aziz-ataturkun-hatirasina-buyuk-saygisizlik-uzerine-maresal-kiyafeti-giyip-biri-bu-rezaleti-durdursun.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN