İstanbullular yarına dikkat! Havayı koklayan adam Prof. Dr. Şen il il uyardı: Bursa, Kocaeli, Sakarya, Ankara, İzmir...

İstanbullular yarına dikkat! Havayı koklayan adam Prof. Dr. Şen il il uyardı: Bursa, Kocaeli, Sakarya, Ankara, İzmir...

Son dakika haberi... Dün gece saatlerinde İstanbul'da etkili olan ve diğer yakın illerde etkisini gösteren sağanak yağışların bugün devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'İstanbul'da bugünde yağış olacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. İstanbullular yarına dikkat! Prof. Dr. Orhan Şen Bursa, Kocaeli, Sakarya, Ankara, İzmir için korkutan uyarıda bulundu. Resmen gök yarılacak!

İstanbul'da gece yarısı etkili olan sağanak yağışlar hayatı durma noktasına getirdi. Özellikle sahil kesimlerinde lodos ve fırtına üst üste vururken gözler uyarılara çevrildi. Vatandaşlar 'İstanbul'da yağışlar devam edecek mi? Hangi Bölgelerde yağış bekleniyor? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. İstanbullular yarına dikkat! Havayı koklayan adam Prof. Dr. Şen il il uyardı. Bursa, Kocaeli, Sakarya, Ankara, İzmir felaket geliyor. Su baskınları ve lodosa dikkat! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in kıyı kesimi, Yozgat, Kırıkkale, Van, Bitlis, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

istanbullular-yarina-dikkat-havayi-koklayan-adam-prof-dr-sen-il-il-uyardi-bursa-kocaeli-sakarya-ankara-izmir-1.jpg

Yağışların; Batı Karadeniz bölge geneli, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğusunda yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının; yağış alan yerlerde biraz azalacağı ancak yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞLAR BÖLGE BÖLGE DEVAM EDECEK

Sağanak ve gök gürültülü yağışların; Batı Karadeniz bölge geneli, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğusunda yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HAVAYI KOKLAYAN ADAM UYARDI: BURSA, KOCAELİ, İZMİR, ANKARA, İZMİR...

Hava durumu tahminleriyle yakından takip edilen Prof. Dr. Orhan Şen, dün gece saatlerinde başlayan yağışlar hakkında önemli bir uyarıda bulundu. Bursa, Kocaeli, Sakarya, Ankara, İzmir için uyarıda bulunan Şen, "Dün Marmarada özellikle İstanbulda etkili olan kuvvetli yağış ve Lodos bugün anadoluya kaydı. Batı Karadeniz, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğusunda yerel kuvvetli yağış var. Akşama kalmayacak." ifadelerini kullandı.

istanbullular-yarina-dikkat-havayi-koklayan-adam-prof-dr-sen-il-il-uyardi-bursa-kocaeli-sakarya-ankara-izmir-2.jpg

İSTANBULLULAR YARINA DİKKAT! YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK Mİ?

İstanbul için yeni bir uyarıda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "Marmara Ege Batı Akdenize bugece yarısından sonra yağış geliyor. Yarın Pazartesi Istanbul dahil bu bölgelerde akşama kadar yağış kuvvetli dikkatli olalim. İstanbul bugün 19 C yağış yok ama yarın sabah ve yarın kuvvetli yağış var. Su baskını dere taşması yapabilir." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN