Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri: Ekonomik kriz, iklim değişikliği, hastalıklara çözüm

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri: Ekonomik kriz, iklim değişikliği, hastalıklara çözüm

Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen ve kehanetlerinin büyük bir kısmı gerçekleşen Baba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin kehanetleri ortaya çıktı. Vanga'ya göre özellikle Avrupa'da terör saldırıları artacak, küresek ekonomik kriz yaşanacak, doğal felaketler meydana gelecek ve alzheimer ile kanser dahil birçok hastalığın kalıcı tedavisi bulunacak.

1911 yılında Makedonya'da dünyaya gelen 'Baba Vanga' olarak bilinen Vangelia Pandeva Dimitrova'nın 2024 yılına ilişkin öngörüleri yeni yıla sayılı günler kala dünya basınında gündem oldu.

Bitki uzmanı olmasının yanı sıra mistik güçlere de sahip olduğu iddia edilen Baba Vanga, geçmişte 11 Eylül terör saldırılarını, DEAŞ'ın ortaya çıkışını, SSCB'nin çöküşünü, Tayland tsunamisini ve Barack Obama'nın ABD başkanı seçilmesini doğru tahmin etmişti.

İşte Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri...

AVRUPA'DA TERÖR SALDIRILARI

Vanga'ya göre 2024 yılında özellikle Avrupa'da terör saldırıları artacak. Aynı zamanda yeni yılda bir süper güç biyolojik silahlarını test edecek veya bir başka ülke üzerinde kullanacak.

KÜRESEL EKONOMİK KRİZ

Ülkelerin artan borcu ve tırmanan jeopolitik sorunlar nedeniyle küresel ekonomi 2024 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşayacak.

DOĞAL FELAKETLER

Dünya atmosferinde artan karbondioksit nedeniyle sıcaklık her geçen yıl yükseliyor. Bu bağlamda Vanga 2024 yılı içerisinde korkunç hava olaylarının ve doğal felaketlerin yaşanacağını düşünüyor.

SİBER SALDIRILAR

Yazılım alanında yaşanan patlama sonrası sayıları artan bilgisayar korsanları birçok ülkenin elektrik, su, arıtma ve diğer önemli altyapılarını hedef alacak. Oluşan güvenlik açığı nedeniyle birçok ülkede kaos yaşanacak.

ALZHEİMER VE KANSERE KALICI ÇÖZÜM

Vanga her ne kadar yaşanacak kötü gelişmeleri tahmin etse de 2024 yılında Alzheimer ve kanser dahil olmak üzere birkaç hastalığın tedavisinin kalıcı olarak bulunacağını söylüyor.

5079'DA DÜNYANIN SONU GELECEK

Öte yandan Vanga ölmeden önce 2025-2028 yılları arasında dünyadaki açlık krizinin çözüleceğini, 2076 yılında birçok ülkenin komünizm ile yönetileceğini ve 2304'de insanlığın zaman yolcuğunu başaracağını öngörüyor. Vanga'nın kehanetlerine göre 5079 yılında dünyanın sonu gelecek.

VANGA'NIN TUTMAYAN TAHMİNLERİ

Bazen doğru tahminlerde bulunan Vanga'nın tutturamadığı tahminleri de var. Bunlardan biri ABD'nin 45. başkanının ülkeyi çökerteceği yönündeydi. Ancak Donald Trump sonrası ABD hala süper güç olarak dünyaya yön vermeye devam ediyor. Vanga ayrıca 2010-2014 yılları arasında yine nükleer savaş olacağını söylemişti, ancak bu kehaneti de gerçekleşmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN