Babacan Bilecik'te esnafı ziyaret etti: Seçim, iktidarı uyarmak için de önemli bir imkan

Babacan Bilecik'te esnafı ziyaret etti: Seçim, iktidarı uyarmak için de önemli bir imkan

DEVA Partisi Lideri Babacan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları için Bilecik'te esnaf ziyaretinde bulundu. Babacan, "Aynı zamanda bu seçim, iktidarı uyarmak için de önemli bir imkan. Sandık başına gittiğimizde, DEVA Partisi adaylarına vereceğiniz destek sadece belediye başkanı seçmekle ilgili olmayacak. Aynı zamanda iktidara, 'Arkadaş, yanlış yapıyorsun. Memnun değilim, seni uyarıyorum' demek için de önemli bir fırsat olacak." diye konuştu.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları için geldiği Bilecik'in Bozüyük ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Park çevresindeki esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla konuşan Babacan ile beraberindekiler, esnafa hayırlı kazançlar diledi. Babacan, gazetecilere, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere az bir süre kaldığını söyledi.

Bilecik'in tüm ilçelerinde aday çıkarmaya yönelik hazırlık yaptıklarını anlatan Babacan, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki hafta, 31 Ocak Çarşamba günü 3'üncü büyük belediye başkan adayımızı açıklayacağız. 20 Şubat'a kadar da inşallah tüm başkan adaylarımızı tamamlamış olacağız. Aynı zamanda bu seçim, iktidarı uyarmak için de önemli bir imkan. Sandık başına gittiğimizde, DEVA Partisi adaylarına vereceğiniz destek sadece belediye başkanı seçmekle ilgili olmayacak. Aynı zamanda iktidara, 'Arkadaş, yanlış yapıyorsun. Memnun değilim, seni uyarıyorum' demek için de önemli bir fırsat olacak."

Programda Babacan'a, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Elif Esen, İl Başkanı Gülden Sağır, Bilecik Belediye Başkan adayı Kadir Emre ile Bozüyük Belediye Başkan adayı Burak Sel de eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN