Babacan saldırıya uğrayan parti binasını ziyaret etti

Babacan saldırıya uğrayan parti binasını ziyaret etti

Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya uğrayan parti binasında incelemelerde bulunan Ali Babacan, süreci takip ettiklerini olayı yakından izleyeceklerini söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugün sabah saatlerinde partisinin Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.

Saldırıya uğrayan binada incelemelerde bulunan ve binanın zemin katında yer alan esnafı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Babacan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


“Bugün sabah saatlerinde İstanbul Arnavutköy ilçe başkanlığımızın da bulunduğu binaya silahlı bir saldırı gerçekleştirildi. Değerli ilçe başkanımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza tekrar geçmiş olsun diyorum. İstanbul İl Başkanımız ve İstanbul teşkilatımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sizlerin huzurunda tekrar iletmek istiyorum. Bu sabah meydana gelen olayla ilgili hem emniyet hem de savcılık tarafında işleyen bir süreç var. Hep beraber bu sürecin işleyişini takip edeceğiz. Olayın tüm yönleri aydınlığa kavuşturulana kadar hukukçu arkadaşlarımız da sürecin takipçisi olacak. Bu olayın failleri kimdir, amaçları nedir, ne hedeflenmişti? Süreci hep beraber yakından izleyeceğiz. Olay bütün yönleriyle açıklığa kavuşturulmadan önce bunun ötesinde bir açıklama yapmayı doğru bulmuyoruz.”

NE OLMUŞTU?

Gece saatlerinde Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan Deva Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı'nda meydana geldi.

Gece saat 03.00 sıralarında parti binası önüne gelen bir kişi parti binasını hedef alarak peş peşe ateş ederek kaçtı. Açılan ateş sonucunda kurşunlar binanın camlarına isabet etti.

Saldırıda herhangi can kaybı yada yaralanma yaşanmazken, olayı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN