Babacan'a gözyaşları içinde dert yandı: Emekliyim çok perişanım

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Manisa'da emekli bir vatandaş ile dikkat çeken diyalog yaşandı. Babacan’ın önünü kesen vatandaş, "Çok perişanım. Evim kira" diyerek, gözyaşlarına boğuldu. Yaşadığı sorunları anlatan vatandaşa yanıt veren Babacan, "Sıkıntı büyük farkındayız. Onun için çalışıyoruz. Bu seçimler önemli. Seçimlerde sarı kart göstermemiz lazım. Perişan ettiler insanları” diye konuştu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlere kısa süre kala partilerin ve belediye başkanı adaylarının çalışmaları devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Manisa'ya giden r. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasından emekli bir vatandaş ile arasında geçen diyalog dikkat çekti.

'Çok perişanım. Evim kira" diyerek yaşadığı sıkıntıları dile getiren vatandaşa yanıt veren Babacan, "Sıkıntı büyük farkındayız. Onun için çalışıyoruz. Bu seçimler önemli. Seçimlerde sarı kart göstermemiz lazım bu hükümete. Perişan ettiler insanları” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir