Babacan'dan Abdulgaffar Dayan paylaşımı

Babacan'dan Abdulgaffar Dayan paylaşımı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cizre'de zırhlı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Abdulgaffar Dayan'la ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Babacan, "Şehirlerin zırhla değil, hukukla korunduğu; gençlerin umutla yaşadığı bir ülke için çalışıyoruz" dedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde geçtiğimiz günlerde 24 yaşındaki Abdulgaffar Dayan, zırhlı aracın çarpması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Konuyla ilgili DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

"GENÇLERİN UMUTLA YAŞADIĞI BİR ÜLKE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Babacan, "Kahredici bir genç ölümü daha. Cizre’de zırhlı aracın çarpması nedeniyle hayatını kaybeden Abdulgaffar Dayan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehirlerin zırhla değil, hukukla korunduğu; gençlerin umutla yaşadığı bir ülke için çalışıyoruz" şeklinde paylaşım yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN