Babacan'dan açıklamalarını çarpıtan haber sitesine yanıt: Gülerek izledim, korkmayın sizi de kurtaracağız

Babacan'dan açıklamalarını çarpıtan haber sitesine yanıt: Gülerek izledim, korkmayın sizi de kurtaracağız

DEVA Partisi lideri Babacan, açıklamalarını manipülatif bir şekilde paylaşan haber sitesine "Kes-biç bir video ile algı oluşturma çabanızı gülerek izledim. Dilediğiniz zaman canlı yayında ben size Altılı Masa’nın tüm çalışmalarını tek tek açıklarım. Bu kadar korkmanıza gerek yok, biz sizi de baskı altında haber yapmaktan kurtaracağız" sözleriyle seslendi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, altılı masanın çalışmalarından bahsettiği videodan bir cümlesinin çekilerek manipülatif bir şekilde paylaşılmasına tepki gösterdi. DEVA Partisi lideri, kendisinin davet edilmesi halinde yayınlarına katılıp çalışmalarını anlatabileceğinden bahsetti.

'BU KADAR KORKMANIZA GEREK YOK'

A Haber'in ilgili paylaşımını alıntılayan Babacan, şu yanıtı verdi:

"Kes-biç bir video ile algı oluşturma çabanızı gülerek izledim. Dilediğiniz zaman canlı yayında ben size Altılı Masa’nın tüm çalışmalarını tek tek açıklarım. Bu kadar korkmanıza gerek yok, biz sizi de baskı altında haber yapmaktan kurtaracağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN