Babacan'dan 'bayat ekmek kuyruğuna giriyoruz' diyen vatandaşa yanıt: Ülkeyi bu hale düşürenler utansın

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Denizli ve Uşak'ta vatandaşlarla dikkat çeken diyaloglar yaşadı. Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında bir vatandaş, “ Bayat ekmek kuyruğuna giriyoruz” diye bağırınca Babacan,” Türkiye'yi bu hale düşürenler utansın” sözleriyle yanıt verdi. Uşak’ta ise bir emekli artık bit pazarından alışveriş yaptıklarınıı söyledi .

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlere kısa süre kala partiler seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Denizli ve Uşak'a ziyaretler düzenledi. Babacan'ın kenti gezerken vatandaşlarla dikkat çeken diyaloglar yaşadı.

'ÜLKEYİ BU HALE GETİRENLER UTANSIN'

Denizli Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında bir vatandaş “Bayat ekmek kuyruğuna giriyoruz” diye bağırınca Babacan şunları söyledi:

“Haklısın, Türkiye’nin her yerinde görüyoruz. Akşamları fırınların önünde bayat ekmek kuyruğu, akşamları pazarlarda ya çok ucuza satılan ya da atılan sebze meyve toplayan vatandaşlarımız var. Türkiye’yi bu hale getirenler utansın. Büyük ve güzel bu güçlü ülkeyi bu hale getirenler utansın diyorum.”

Babacan'ın Uşak'a gerçekleştirdiği ziyaretinde ise bir emekli bir vatandaş maaşlara tepki gösterdi. Emekli maaşının 2007 yılına kadar asgari ücretten fazla olduğunu belirten vatandaş, "Eskiden pit pazarları vardı, yeniden geldi. Bit pazarına düşürdü." dedi.

'BU SEÇİMDE FARKLI ŞEYLER OLACAK İNŞALLAH'

Vatandaşın "Bu oyu nereden alıyor, biliyor musun? Makarnacılardan, tarikatlardan bir de menfaatçilerden sözlerine Babacan, "Artık millet uyandı. Bu seçimde farklı şeyler olacak inşallah. Millet artık inanmıyor." yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN