Babacan'dan o televizyon kanallarına çağrı: Bizdeki cesaret sizde var mı?

Babacan'dan o televizyon kanallarına çağrı: Bizdeki cesaret sizde var mı?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 6 televizyon kanalını etiketleyerek kendisini davet etmeleri için çağrı yaptı. Hakkında asılsız ve yalan haberler yapıldığını söyleyen Babacan, iktidara yakın medya kuruluşlarına, ''Cesaretiniz varsa konuk alıp istediğiniz soruyu sorun. Bizdeki cesaret sizde var mı?'' diye seslendi.

İkinci tura son 6 gün kala Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olan ekonomiye ilişkin videolar paylaşarak seçmenlere önemli uyarılarda bulunan Millet İttifakı'nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidara yakın televizyon kanallarına çağrı yaptı.

TRT1, A Haber, CNN Türk, tvnet, Ülke TV, Yirmidört Tv'yi etiketleyen Babacan, twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

''Dünkü çağrımı bir kere de buradan yineliyorum.

@trt1, @ahaber, @cnnturk, @tvnet, @ulketv, @yirmidorttv ve diğer iktidar medyası; her gün arkamdan yalan yanlış haber yapıyorsunuz. Cesaretiniz varsa konuk alıp istediğiniz soruyu sorun.

Kritik soru: Bizdeki cesaret sizde var mı?''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN