Bahar geldi, herkes koştu! Bu güzellik başka bir yerde yok: 1746 metre yüksekliğinde, huzurun ta kendisi

Bahar geldi, herkes koştu! Bu güzellik başka bir yerde yok: 1746 metre yüksekliğinde, huzurun ta kendisi

İlkbaharın gelişi Türkiye'nin her bir köşesine ayrı bir renge boyadı. Türkiye'nin en yüksek ve en keyifli yerlerinden biri olarak karşımıza çıkan rota yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oluyor. Huzur bulmak isteyen soluğu burada alıyor gelen gidenin haddi hesabı bilinmiyor. İşte Türkiye'nin en güzel noktası…

İlkbahar ile birlikte yemyeşil ve rengarenk çayırların bulunduğu Küre Dağları doğa, fotoğraf ve macera tutkunlarının da vazgeçilmez adresi oluyor. Kamp çadırını sandalyesinin masasını alan soluğu Kastamonu'da alıyor. Türkiye'nin en güzel ve en huzur dolu rotalarından biri olarak karşımıza çıkan Kastamonu, yediden yetmişe herkesin ilgisini çekiyor. İşte Türkiye'nin en güzel noktası…

TÜRKİYE'NİN HUZUR DOLU ADRESİ

Ekoturizm potansiyeli yüksek olan Küre Dağları’nın eteğinde bulunan küre ilçesine bağlı Ersizlerdere Köyü de renkli sahnelere konu oluyor. Papatyalar ve daha çiçeklerinin açması ile birlikte rengarenk bir görüntü ilçeye hakim olurken ilkbaharın eşsiz güzelliklerini görmek isteyenler de soluğu burada alıyor.

ersizler-koyu.jpg

Oldukça zengin bir bitki örtüsü ve floraya sahip olan Küre Dağları, muhteşem güzellikleri kendine saklıyor. Türkiye'nin 252 Tabiat Parkı olarak ilan edilen Ersizlerdere Kanyonu’nu içerisinde barındıran bu bölge mevsimin bütün güzelliklerini ziyaretçilerle buluşturuyor. Yeşilin en güzel tonlarını görme imkanı yakalayabileceğiniz bu rota doğa fotoğrafçıları ve gezi tutkunlarının da vazgeçilmez adresi oluyor. Doğa ile iç içe kafa dinlemek isteyenler de soluğu burada alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN