Bahar gelmesine rağmen kış turizmi devam ediyor! O ilde kayak sezonu sürüyor

Bahar gelmesine rağmen kış turizmi devam ediyor! O ilde kayak sezonu sürüyor

Ülkenin bir çok yerinde bahar havası yaşanırken, o ilimizde kış turizmi devam ediyor! Ilgaz Dağı'nda bulunan Yurduntepe Kayak Merkezi'nde kayak sezonu hız kesmeden devam ediyor.

Ilgaz Dağı'nın muhteşem doğal güzellikleri, yerli ve yabancı ziyaretçileri kayak ve snowboard yapmaya ve kızakla kaymaya çekiyor. Kastamonu ve Çankırı'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, Samsun, Sinop, Bartın, Amasya ve Karabük gibi şehirlerden gelen kayakseverler, Mart ayında bile karın keyfini çıkarıyor.

Samsun'dan tatil için Ilgaz'a gelen Mehmet Engin Önder, "Buraya üçüncü kez geliyorum. Mart ayında böyle bir hava, böyle bir kar ve böyle bir pist benim için mükemmel oldu. Kar devam ederse, martın sonuna kadar burada kaymaya devam edeceğiz" dedi.

İSTANBUL'DAN 5 SAATLİK YOLCULUK

kayak-2.jpg

İstanbul'dan gelen Meral Şen ise, "İstanbul'dan Ilgaz'a yaklaşık 5 saatlik bir yolculukla ulaşabiliyoruz. Mart ayında burada kayak yapabilmek harika bir duygu" şeklinde konuştu.

Kastamonu'dan gelen Salim Akdelioğlu ise Ilgaz'a 2-3 haftada bir geldiğini belirterek, "Bu sene mevsimine göre pek keyifli değildi ama Mart ayında kar yağışı ile yüzümüz güldü. Harika bir hava, bol kar ve keyifli bir atmosfer var. Tüm kayakseverleri Ilgaz'a bekliyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN