Bahçeli'den 'terörle mücadele' vurgusu: Öfkemiz acımız kadar büyük

Bahçeli'den 'terörle mücadele' vurgusu: Öfkemiz acımız kadar büyük

Kuzey Irak'ta 6 askerin terör saldırısında şehit olmasının ardından terörle mücadele vurgusu yapan MHP lideri Bahçeli, "Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Irak'ta 6 askerin şehit olduğu terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Paylaşımında Türk Milleti'ne başsağlığı dileyen MHP lideri, terörle mücadele vurgusu da yaptı.

'BU ŞEREFSİZLERİN KÖKÜNÜ KAZIMAK MUKADDES BİR GÖREV'

Bahçeli'nin paylaşımı şu şekilde:

"Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK'lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef altı vatan evladımız şehit olmuş, altı vatan evladımız da yaralanmıştır. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.

'TERÖRLE MÜCADELE SONUNA KADAR DEVAM EDECEK'

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN