Bahçeli'den yerel seçimlerde ittifak açıklaması: AK Parti ile MHP birdir

Bahçeli'den yerel seçimlerde ittifak açıklaması: AK Parti ile MHP birdir

MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. "İttifak devam edecek mi?" sorusuna yanıt veren Bahçeli, "Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile MHP birdir, iç içedir ve kararlı tutumu yerel seçimde de devam ettirecektir." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, 2024'teki yerel seçimlere yönelik AK Parti ile MHP'nin birlikte hareket edeceğini ifade etti.

"İTTİFAK YEREL SEÇİMDE DE DEVAM EDECEK"

Bahçeli, "Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile MHP birdir, iç içedir ve kararlı tutumu yerel seçimde de devam ettirecektir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, terörle mücadeleye ilişkin olarak ise, "Sayın Cumhurbaşkanı terörle mücadeledeki kararlı tutumu açıkladı." dedi.

EMEKLİ MAAŞI DÜZENLEMESİ

Emeklilerle ilgili maaş düzenlemesine de değinen Bahçeli, "Cumhurbaşkanı, emekliler ile ilgili çalışmaları bakanlar ile yürütüyor." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN