Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki

Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan'ın olumlu gidişatı sabote etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiğini belirterek, "Provokasyonlarla bir yere varmanın imkanı yok" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, açıklamalarda bulundu. Gündeminde Yunanistan olan Akar, "Yunan komşularımız eylem ve söylemleriyle, yapılan çalışmaları, olumlu gidişatı sabote etmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. (Yunanistan'a) Bu yolun çıkar yol olmadığını kendilerine hatırlatmak istiyorum. Bu söylemlerle, tahriklerle, provokasyonlarla bir yere varmanın imkanı yok" dedi.

"1 OCAK'TAN BERİ 1107 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Terörle mücadele kapsamında 1 Ocak'tan bugüne kadar bin 107 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Akar, "Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım harekatlarında bugüne kadar 124 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN