Bakan Fidan, Brüksel'e gidiyor: Gündem Filistin

Bakan Fidan, Brüksel'e gidiyor: Gündem Filistin

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin konulu toplantılara katılmak üzere bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek. Toplantılarda Gazze’deki son gelişmeler dışında Filistin devletinin daha fazla ülke tarafından tanınmasına yönelik uğraşlar da ele alınacak.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin konulu toplantılara katılmak için bugün Brüksel’i ziyaret edecek. Toplantılarda, Gazze’deki son gelişmeler ve insani durumun görüşülecek. Filistin devletinin daha fazla ülke tarafından tanınmasına yönelik çabalar da ele alınacak. Fidan, Brüksel’de ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.

Öte yandan, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 46 artarak 35 bin 903'e yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN