Bakan Fidan Odobescu ile görüştü

Bakan Fidan Odobescu ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yurt dışındaki temaslarını sürdürüyor. Bakan Fidan, Arnavutluk ve Bulgaristan'daki temaslarının ardından Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile görüştü.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yurt dışında gerçekleştirdiği ziyaretlerle diplomatik temaslarını sürdürüyor. Bakan Fidan, Arnavutluk ve Bulgaristan'ın yanı sıra Romanya'ya da ziyaret gerçekleştirdi.

ODOBESCU İLE GÖRÜŞME

Romanya ziyaretinde Fidan, Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile görüştü.Bakan Odobescu, Fidan’a (Uyum Yüzyılı) Romanya-Türkiye ilişkileri kitabını hediye etti.

1kapak-004.jpg

FİDAN'DAN AÇIKLAMA

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Fidan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

"Gazze'ye insani yardım ve tıbbi malzeme girişinin, İsrail tarafından engellenmesi uluslararası toplum tarafından asla kabul edilmemeli.

Gazze'ye insani yardım ve tıbbi malzeme girişinin, İsrail tarafından engellenmesi uluslararası toplum tarafından asla kabul edilmemeli."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN