Bakan Koca'dan aşı çağrısı! Bu kişiler zaman kaybetmesin: Vaka sayılarında patlama yaşanıyor

Bakan Koca'dan aşı çağrısı! Bu kişiler zaman kaybetmesin: Vaka sayılarında patlama yaşanıyor

Havaların serinlemesiyle birlikte salgın hastalıklar hızla yayılmaya başladı. Mevsim değişikliği sonrası artan o salgın hastalığa karşı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan korkutan uyarı geldi. Bu kişiler zaman kaybetmeden hemen aşı olsun. Bakan Koca'dan aşı çağrısı! Vaka sayılarında patlama yaşanıyor. İşte detaylar haberimizde...

Sonbaharın gelmesi ile birlikte vaka sayıları hızla artmaya başladı. Artan vaka sayıları sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kötü haber geldi. Bakan Koca bu kişiler için 'derhal aşı olunmalı' çağrısında bulundu. Sakın zaman kaybetmeyin! Vaka sayılarında patlama yaşanıyor.

llsl.jpg

BAKAN KOCA'DAN AŞI ÇAĞRISI! VAKA SAYILARI HIZLA ARTIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlar ile 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunanlara aşılama programının 15 Eylül 2023 tarihinden itibaren başladığını duyurdu. Özellikle sonbahar ile birlikte bu aşıların mutlaka yapılmasını önerdi.

hghggh-2023-09-19t103613-165.jpg

BU KİŞİLER SAKIN ZAMAN KAYBETMESİN

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca, 65 yaş üstü vatandaşların mutlaka aşılarını olmasını vurgulayarak şunları söyledi:

"15 Eylül'den itibaren 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalarımız için Grip aşısı uygulaması, normal takvimiyle başlıyor.

Grip aşısı, grip hastalığına yakalanma riskini azaltır, hastalığın şiddetini hafifletir. GRİP, özellikle, 65 yaş üstü ile kronik hastalığı bulunan kişilerde zatürre, bronşit, sinüzit ve kulak enfeksiyonu gibi komplikasyonlara yol açmaktadır. Grip aşılarımızı mutlaka yaptıralım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN