Bakan Varank'tan 'yolsuzluk' iddialarına yanıt: Biz haram işinden anlamayız

Bakan Varank'tan 'yolsuzluk' iddialarına yanıt: Biz haram işinden anlamayız

Muhalefetin yolsuzluk iddialarına yanıt veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ortada bir yolsuzluk usulsüzlük varsa ispat etmeyen namerttir. Biz haram işinden anlamayız" dedi.

Muhalefet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank hakkında birtakım 'yolsuzluk' iddialarında bulunmuştu. Varank'ın kendi akrabalarına yönelik ihale açtığı ve bazı ihaleleri kendi şirketine verdiği ileri sürülmüştü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, muhalefetin yolsuzluk iddialarına cevap verdi.

BİZ HARAM İŞİNDEN ANLAMAYIZ

İddialara tepki göstererek, 17 yıldır siyasette yer aldığını hatırlatan Bakan Varank, "Bunu ispat etmeyen, suç duyurusunda bulunmayan namerttir. 17 Yıldır fiilen siyasetin içindeyim. Benimle ilgili en ufak yolsuzluk bulamayanlar akrabalarım üzerinden bana iftira atmaya çalışıyorlar. Ortada bir yolsuzluk usulsüzlük varsa ispat etmeyen namerttir. Biz haram işinden anlamayız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN