Bakırköy'deki kazaya tanık olan kuzen Sabri Aytekin: TIR şoförünün peşini asla bırakmayacağız

Bakırköy'deki kazaya tanık olan kuzen Sabri Aytekin: TIR şoförünün peşini asla bırakmayacağız

İstanbul’da cinayet gibi TIR kazasında yaşamını yitiren Ertekin ailesinin 4 ferdi son yolculuğuna uğurlandı. Olaya tanık olan kuzen Sabri Aytekin “Adam resmen katliam yaptı. Kanunlara da uymadı. Bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağız” dedi.

Türkiye’yi ağlatan trafik kazası, önceki gün Bakırköy Rauf Orbay Caddesi’nde meydana geldi. Mehmet F.’nin kullandığı kağıt malzeme yüklü TIR, Marmaray üst geçidine çarparak otomobilin üzerine devrildi. Feci kazada aynı aileden Recep Aytekin (45), Güler Rukiye Aytekin (70), Sultan Aytekin (45) ve 17 yaşındaki Merve Aytekin hayatını kaybetti. Tutuklanan şoförün kaza yerinden metrelerce önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı ortaya çıktı.

Aytekin ailesi için dün öğle namazının ardından Eyüpsultan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, siyasi partilerden temsilciler ve yakınları katıldı. Aytekin’in hayatta kalan iki oğlu tabutlara sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Kılınan namazın ardından Aytekin ailesi, Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olaya tanık olan kuzen Sabri Aytekin “Başka bir araçla öndeydim. İftara gidiyorduk. Arabayı geride bir yere bıraktım. Koşarak geldim. Geldiğimde zaten şoke oldum. Adam katliam yaptı. Kanunlara da uymadı. Biz zaten bunun böyle kalmasını da istemiyoruz. Bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN