Baklava indirimi Gaziantep’e uğramamış! Fiyatı gören şaştı kaldı: En ucuzu bile ateş pahası

Baklava indirimi Gaziantep’e uğramamış! Fiyatı gören şaştı kaldı: En ucuzu bile ateş pahası

1 aylık baklava indiriminin ardından vatandaşlar da fiyatları araştırmaya başladı. %10'luk indirim yapılacağı belirtilirken Gaziantep'te baklava fiyatını görenin dudağı uçukladı. En ucuz baklavanın bile yanına yanaşılmıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın hayat pahalılığı ile mücadele destekleri kapsamında indirim çağrısı firmalarda harekete geçirdi. Esnaf ve işletmeler üzerinde yapılan indirim çağrısı ile birlikte baklavaya 1 ay boyunca %10 indirim yapılacak aktarıldı. Gaziantep'te yaşayanlar ise “ baklava indirimi Antep'e uğramamış” yorumunda bulundu.

BAKLAVANIN YANINA YANAŞILMIYOR

Türkiye'nin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan baklava düğünlerden bayramlara cenazelerden özel günlere kadar sofraların baş tacı olarak yerini alıyor. Son yıllarda fiyatı arttıkça artan baklava fiyatlarından sonra vatandaş da sadece tezgahlara bakar oldu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele destekleri için esnafa, işletmelere ve marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından baklava fiyatlarının da düşüşe geçeceği belirtildi. Bir ay boyunca %10 indirim yapılacağı belirtilirken Gaziantep'te baklava fiyatını görenler şaşkına döndü. Gaziantep'te bir firmanın baklava fiyatları şu şekildedir:

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN