Bankada parası cebinde altını olan dikkat! İslam Memiş’ten flaş yorum: Ne var ne yok satın

Bankada parası cebinde altını olan dikkat! İslam Memiş’ten flaş yorum: Ne var ne yok satın

Altın ve dolar değerlendirmeleriyle dikkat çeken İslam Memiş, yeni seviyeleri açıkladı. Altın/ dolar hesabı olanlar dikkat! Memiş, “Korkuyorum” diyerek peş peşe uyarılar yaptı.

Dolar/ TL kuru 24 liraya yaklaşırken gram altın ise 1500 lirayı zorladı. Bankada altın ya da dolar hesabı olanlara İslam Memiş’ten flaş açıklamalar geldi. Önümüzdeki haftaya dikkat çeken Memiş, yatırımcılar için yeni seviyeleri verdi. Dolar altın bildirimi yapanlar hemen harekete geçsin

img-2572-001.jpeg

DOLAR VE ALTIN HESABI OLAN DİKKAT! İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

Dolar kurunda yaşanan ani yükselişlerin kalıcı olmadığını aktaran İslam Memiş, “Dolar kururu 23,67 lira seviyesinde. Dolar kurunda da yükselişlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Yine önümüzdeki haftaya kilitlendik. Önümüzdeki haftaya kadar tekrar bu güçlü duruşunu koruyan bir dolar TL kuru karşımızda olabilir.“ dedi.

img-2403.jpeg

ELİNDEKİNİ TL’YE ÇEVİRMİŞTİ

Gram altında için varlıklarını TL’ye çevirdiğini belirten Memiş, kar ettiğini söyledi. Memiş, altın için “Gram altında 1481-1482 lira seviyesinden varlıklarımı TL'ye çevirmiştim. Ve dolayısıyla 1481-1482'ye sattığımız gram altınları şu an 1476 liraya fiziki olarak yerine koyabiliyoruz. Yani karıyla yerine koyabiliyoruz. Aldık mı almadık. Almak isteyen varsa, pişman olan varsa buyurun 1481'den sattın 1476'ye yerine koyuyorsun. 5 lira kârım var. Pişman olan varsa biz altınımızı 1481 den 1482 den sattık. Satmıştık. Ama korkuyorum. Korkma kardeşim al 1476 koy yerine. Bitti bu kadar. Korkuyorsan trenine binmeyeceksin. Bu işler cesaret ister.“ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN