Barış Boyun soruşturmasında gözaltı sayısı 21'e yükseldi

Barış Boyun soruşturmasında gözaltı sayısı 21'e yükseldi

İtalya'da suç örgütü lideri Barış Boyun'un yakalanmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi.

İtalya'nın Viterbo kentinde düzenlenen büyük bir operasyonla Barış Boyun suç örgütüne yönelik yapılan baskınlarda gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi. Bugün yakalanan iki şüpheliden birinin Türk, diğerinin ise Arnavut olduğu belirtildi.

DAHA ÖNCE 19 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İtalyan Polisi (Polizia di Stato), Milano Mahkemesi Ön Soruşturma Hakimliğinin çıkardığı ihtiyati gözaltı kararı doğrultusunda, İtalya, Türkiye ve Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) işbirliğinde yürütülen operasyonlar sonucunda daha önce 19 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. Bu kapsamda, İtalya, İsviçre, Almanya ve Türkiye'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, uluslararası suç ağına darbe vuruldu.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'NIN AÇIKLAMALARI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Operasyonda elebaşı Barış Boyun'un da aralarında olduğu organize suç örgütü üyesi 19 şüpheli yakalandı. Firari Barış Boyun Organize Suç Örgütüne yönelik bugüne kadar İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Sakarya ve Kütahya'da gerçekleştirilen 26 ayrı operasyonda 317 şahıs yakalandı. Bunlardan; 175’i tutuklandı ve 100’ü hakkında adli kontrol kararı verildi" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN