Bartın, Zonguldak, Karabük, Bolu ve İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Bu gece için acil uyarı verildi: Resmen donacaklar!

Bartın, Zonguldak, Karabük, Bolu ve İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Bu gece için acil uyarı verildi: Resmen donacaklar!

Son dakika haberi... Eylül ayı ile başlayan soğuk hava dalgası Ekim ayı ile birlikte etkisini iyice artırmış durumda. İstanbul ve Trabzon başta olmak üzere yağışlar görülürken hava sıcaklıkları 4-5 derece düşmüş durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl olacak?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Bartın, Zonguldak, Karabük, Bolu ve İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten bu gece için acil uyarı verdi.

Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Kerem Ökten yaptığı paylaşımda, Samsun, Sinop, Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Karabük, Düzce, Bolu ve Sakarya hakkında çok önemli bir paylaşımda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Bu gece başlıyor! Resmen donacağız. Evlerinizin kapı ve camlarını sıkı sıkı kapatın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzey kıyıları, Kırklareli kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Osmaniye çevreleri ile Hatay kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hggh-25.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun doğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN BU İLLERDE YAŞAYANLARI UYARDI: BU GECE BAŞLIYOR, RESMEN DONACAĞIZ!

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir son dakika uyarısında bulundu. Samsun, Sinop, Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Karabük, Düzce, Bolu ve Sakarya illerinde yaşayan vatandaşları uyaran Ökten, "Pazar gecesi. Saat gece 2 civarı. Kesinlikle tüm pencereleri kapalı tutun. Sabah hepiniz grip uyanırsınız..." çağrısında bulundu.

hghghg-2023-10-08t085542-547.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

8 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

9 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

10 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

12 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN