Başakşehir ve Arnavutköy'den girdi! Acil önlem alın uyarısı: Afet başladı

Başakşehir ve Arnavutköy'den girdi! Acil önlem alın uyarısı: Afet başladı

Uzmanlar tarafından İstanbul için peşe peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Başakşehir ve Arnavutköy'de etkili olan afet sonucunda tedbirlerin alınması gerektiği belirtiliyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından gelen uyarılar kapsamında afet tehlikesi olduğu duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Eylül ayının gelmesiyle birlikte yağışlı günler başladı. Hava koşullarının sert bir şekilde değişmesi sonucunda uzmanlardan uyarılar geldi. Uzun zamandır yağış almayan bölgelerde felakete sebep olabilecek yağışların geldiği ifade ediliyor.

İSTANBUL SULAR ALTINDA KALDI

İstanbul için sabah saatlerinden itibaren başlayan uyarılar geç saatlere kadar devam ettiği görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve birçok meteorolojik kaynak tarafından yapılan uyarılar sonrasında şiddetli yağışın bir afete dönüşebileceği gündemde yer alıyor.

Akşam saatlerinde hızlanan yağış vatandaşı tedirgin ederken önlemlerin alınması gerektiğine dair yeni paylaşımlar geldi. Uzun süren kuvvetli sağanak yağışın ardına Başakşehir ve Arnavutköy'de sel riski her geçen saniye artış gösteriyor. Başakşehir tarafından paylaşılan görüntülere göre ise araçlar suyun altında kalmaya başladı.

2-019.jpg

BAŞAKŞEHİR VE ARNAVUTKÖY'DE AFET TEHLİKESİ

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler ile korkunç dakikalar saniye saniye kaydediliyor. Su seviyesinin araç boyutuna yaklaşmasıyla birlikte artan tehlikeye karşı meteoroloji uzmanlarından uyarılar geliyor.

Yağışların hızla devam etmesiyle birlikte meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Afet Tehlikesi. Arnavutköy önlem almalı. Hemen..." ifadelerinde bulundu.

3-007.jpg

METROLARI SU BASTI

Su seviyelerinin her geçen saniye arttığı dakikalarda uyarılara yenileri ekleniyor. Son dakika haberine göre, İstanbul'un Kayaşehir metrosunda felaket yaşanıyor. Uzmanlardan gelen uyarılarda Arnavutköy ve Başakşehir taraflarından metrolara binmemeniz öneriliyor. Aşırı yağış nedeniyle metroların su aldığı belirtilerek durumun ciddi bir hale geldiği ifade ediliyor.

İŞTE O ANLAR

SON DAKİKA

Son dakika haberine göre, Başakşehir'de yaşanan kuvvetli yağış sonucunda Başakşehir Millet Kütüphanesi'nde vatandaşların mahsur kaldığı belirtiliyor. Sel sebebiyle sıkışan vatandaşlar yardım bekliyor. İşte o görüntüler;

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN