Başıboş köpeklerin toplanmasına izin vermediler! Görevlilere tehditler savurdu: O anlar kamerada

İstanbul’da başıboş köpeklerin toplanması çalışmasına tepki gösteren iki kadın, belediye ekiplerini tehdit etti. O anlar kameraya yansıdı.

Türkiye genelinde başıboş köpek saldırılarının artması, yetkilileri harekete geçirdi. İstanbul Valiliği’nin belediyelere gönderdiği genelge kapsamında, sahipsiz sokak hayvanlarının güvenli alanlara alınması için çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, başıboş ve saldırgan köpekleri toplayarak Modern Hayvan Bakımevi’ne götürmeye başladı.

ÖNCELİK SALDIRGAN VE RİSKLİ KÖPEKLERDE

Ekipler, özellikle vatandaşlardan gelen şikâyetleri dikkate alarak risk oluşturan hayvanları barınağa taşıyor. Esenyurt Belediyesi Veteriner Hekimi Fatih Satılmış, yapılan çalışmaları anlatarak, "Belediyelere gönderilen genelge kapsamında öncelikle saldırgan huylu hayvanları alıp barınağımıza götürüp, rehabilite ediyoruz. Gerekli aşı işlemleri yapıyoruz. Esenyurt Belediyesi olarak sokaklarımızı daha güvenli hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

GÖREVLİLERE TEHDİTLER SAVURDULAR

Ancak sokak köpeklerinin toplanmasına bazı kişiler tepki gösterdi. İki kadın, belediye ekiplerinin çalışmalarına müdahale ederek tehditler savurdu. Veteriner ekiplerine sözlü saldırıda bulunan şahısların o anları, çevredeki vatandaşların kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN