Başkentin göbeğinde yeni dönem! Uzun süredir bekleniyordu… O tarihte açılıyor

Başkentin göbeğinde yeni dönem! Uzun süredir bekleniyordu… O tarihte açılıyor

Ankara'da yaşayan vatandaşlar yeni Ankara ile baş başa kalacak. Uzun süredir herkes merakla bekliyordu o tarihte yeni başkente günaydın diyecek. İşte Başkentin göbeğinde yepyeni bir Ankara…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yaşayan vatandaşları sevindiren o açıklamayı yaptı. Ankara'ya miras bırakılmış güzellikler yeni görüntüsüyle Ankaralıları selamlıyor. O tarihte herkes yeni haliyle mest olacak. İşte Başkentin göbeğinde yepyeni bir Ankara…

O TARİHTE AÇILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte Ankara'da gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu. Uzun süredir gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi 26 Nisan 2024 tarihinde yeniden açılacağını duyurdu.

ankara-kalesi.jpg

Ankara Kalesi Şantiyesi, Arkeopark Şantiyesi, Roma Tiyatrosu Şantiyesi 26 Nisan 2024 tarihinde yeniden başkentlilerle buluşuyor.

<

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN