Batman'da aile içi kavga can aldı: Annesini bıçaklayan kardeşini vurdu

Batman'da aile içi kavga can aldı: Annesini bıçaklayan kardeşini vurdu

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde aile içi şiddet dramı yaşandı. Eşiyle tartıştıktan sonra araya giren annesini bıçaklayan Boran G. (24), ağabeyi A.G. (25) tarafından silahla vurularak öldürüldü. Ağır yaralanan anne S.G.'nin hastanedeki tedavisi sürerken, olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Batman’ın Seyitler Mahallesi’nde meydana gelen aile içi şiddet olayında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Eşiyle yaşadığı tartışma sırasında annesini bıçakla yaralayan Boran G. (24), ağabeyi tarafından vurularak öldürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Boran G. ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen anne S.G, oğlu Boran G. tarafından bıçakla yaralandı. Duruma müdahale eden ağabey A.G. (25) ise kardeşine silahla ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Boran G, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bıçakla yaralanan anne S.G’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay sonrası kaçan A.G'nin yakalanması için emniyet güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN