Battaniye ve yorganları çıkarın! Meteoroloji soğuk hava için tarih verdi

Battaniye ve yorganları çıkarın! Meteoroloji soğuk hava için tarih verdi

Meteoroloji soğuk hava için tarih verdi. Üşüyeceğimiz günler geldi! Battaniye ve yorganları çıkarma zamanı! Dereceler düşüyor. O günden itibaren üşüyeceğiz...

Sağanak yağışlarla yaza hızla veda eden Türkiye için meteorolojiden yeni bir bilgi geldi. Son zamanların bunaltıcı havalarından sonra ülke serinlemeye başlıyor.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten İstanbul’da gece sıcaklıklarının mevsim normallerine uygun bir düşüşe geçtiğini söyledi. Geceleri uyku bölen sıcaklar yerini üşüten havalara bırakacak. Meteorolog Ökten İstanbul’da gece sıcaklıkların 23 dereceden 19 dereceye düşeceğini duyurdu.

“RÜZGARLARLA ÜŞÜYECEĞİZ”

cold1200-758x427.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yeni hava durumu tahminini X platformu üzerinden paylaştı.

Gece sıcaklıkları düşüyor. İstanbul'da bu hafta 23 dereceden 19 dereceye iniyoruz. Böylece geceleri rahat rahat uyuyacağız. Hatta rüzgarlarla üşüyeceğiz...

-Kerem Ökten (@KeremOktenAir) September 6, 2023

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN