Bayraktar'dan Yüce Divan çıkışı

Bayraktar'dan Yüce Divan çıkışı

Açıklamalarıyla 17-25 Aralık sürecinin tekrardan tartışmaya açılmasını sağlayan eski Bakan Erdoğan Bayraktar yeni açıklamalarda bulundu.

17-25 Aralık süreci ile ilgili "Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" sözleri tartışma konusu olan ve siyasetle, kamuoyunda yaşananlara ilişkin tekrardan tartışma başlatan Erdoğan Bayraktar yeni açıklamalarda bulundu.

'8 YILDIR BOĞAZIMDA BİR DÜĞÜM VAR'

Gazeteci Fikret Bila'ya konuşan Erdoğan Bayraktar, "Tarafsız bir savcı çıksın, bu dosyaları incelesin. Gerek görürlerse Yüce Divan'a gitmekten de korkmam" ifadelerini kullandı.

Fikret Bila Bayraktar ile birkaç gün önce yaptığı görüşmeyi, Halk TV'de şöyle anlattı: Sayın Bayraktar iki nokta üzerinde duruyor. Birincisi; 'Benim para pulda işim yok. İmar işleri yapmışsam, yasaya aykırıysa mahkeme iptal eder' diyor. Yani 'ben rüşvet almadım. Para almadım. Aynı kefede bir insan değilim. Bu benim için çok önemli. Benim 8 yıldır boğazımda bir düğüm var. Ne içersem içeyim bunu yutamıyorum, sindiremiyorum içime' diyor.

O nedenle bir tarafsız savcı istiyor. 'Mutlaka bu dosya incelensin, eğer gerek görürlerse Yüce Divan'a gitmekten de korkmam' diyor. Yani bunu bir onur meselesi haline getirdiğini ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN